Werkzaamheden

STRATEGIE & ORGANISATIE
Ontwikkeling van marketingstrategie, marketingcampagnes en communicatieconcepten.
Eerst denken, dan doen. Want daar waar eerst nog ‘ad-hoc’ werd gewerkt, zien we nu steeds vaker dat activiteiten deel uitmaken van een weldoordacht plan. Voor onze klanten ontwikkelen wij dit plan dat daarna op operationeel niveau wordt uitgerold.

ONLINE & SOCIAL MEDIA
Ontwikkeling van websites en vindbaarheid ervan. Opbouwen van socialmedia platform en publicaties.
Socialmedia is voor de meeste merken één van de belangrijkste marketing tools geworden. Simpel, snel en direct in contact met de doelgroep en naar mate het aantal volgers groeit, wordt ook een eigen community opgebouwd waarmee een ‘persoonlijke’ band onderhouden wordt. De essentie van socialmedia is niet de directe verkoop van het product maar het creëren van betrokkenheid met en beleving van het merk.
Enkele van onze voorbeelden:

 

riva
Riva Yacht
pershing
Pershing Yacht
jongert
Jongert Yachts
veka
Veka Group
maderaribs
Madera Ribs

 

 

 

Zeelander Yachts

EVENTS & VAKBEURZEN
Conceptontwikkeling van events, stand ontwerp, organisatie van opbouw tot en met afbouw bij events, beursbezoeken of ‘open huis’.
Tijdens Events & Vakbeurzen kunnen veel van de bedrijfsdoelstellingen worden behaald. Van sales tot marketing, van promotie tot hospitality en van naamsbekendheid tot merkbeleving. Het belang van contact onderhouden met bestaande en ook het uitbreiden van het netwerk met nieuwe klanten. De organisatie van een beursdeelname is vaak omvangrijk en hiervoor geven wij met plezier een aantal oplossingen.
Hieronder een kleine selectie aan events:
10940609_1536038926645441_5566546297216039644_n
Riva Gucci stand (Miljonair Fair 2010, Amsterdam – NL)
Riva Yacht stand (Miljonair Fair 2009, Amsterdam – NL)
10931236_1536034286645905_1545168405204294251_n
Riva Ferrari Testweekend (2009, Muiden – NL)
Ferretti Group stand (Boot 2011, Dusseldorf - DE)
Ferretti Group stand (Boot 2011, Dusseldorf – DE)

 

VEKA Group stand (Europort 2013, Rotterdam – NL)
PUBLIC RELATIONS & ADVERTISING
Public Relations is een sterk en efficiënt communicatie middel waarvoor wij de nodige ervaring en een breed netwerk in huis hebben. Denk hierbij aan pers- en nieuwsberichten, interviews, boottests en persbijeenkomsten. De advertentieplanning en inkoop van media loopt vaak hand in hand met PR activiteiten.

TEKST & BEELD
Door middel van foto’s, video’s en tekst wordt inhoud gegeven aan elke boodschap. Wij ontwikkelen deze inhoud en maken het passend bij de uitstraling van elk merk.

GRAFISCH ONTWERP
Ontwerpen van huisstijl elementen en begeleiding van grafische producties. Van logo’s en briefpapier tot brochures en advertenties en natuurlijk ook de boten en het wagenpark.

TRAINING & COACHING
Voor al onze disciplines geven wij ook training en coaching in groepsverband of in 1-op-1 gesprekken.